Jan Jansen

Een warme belangstelling voor techniek én mens zijn kenmerkend voor Jan Jansen. Als geen ander weet hij gevoel voor menselijke waarden en normen te combineren met een gezonde dosis ondernemingsgeest. Sinds 1988 werkt Jan als civieltechnisch ingenieur in de techniek. Hij deed ervaring op in uiteenlopende functies: van uitvoerder, werkvoorbereider en engineer tot kwaliteitscoördinator, projectleider en vestigingsmanager van een projectenbureau.

 

“Je kunnen verplaatsen in klanten én in de projectmedewerkers is in ons vak van essentieel belang. Wat wil de klant? En heeft ons personeel de juiste kwaliteiten in huis om het project goed uit te voeren? Alleen als je dat in kaart hebt gebracht, kun je een goede match maken tussen de projectvereisten en de kwaliteiten van je medewerkers. Dus investeer ik veel in persoonlijk contact. Luisteren naar beide partijen én een goede vertaalslag maken. Dat  is het startpunt van onze dienstverlening.”

 

“Mijn werk is een evenwicht aanbrengen tussen techniek, dienstverlening en commercie. Waarbij alles draait om de behoefte van onze klant en de projectmedewerkers. Als bedrijf heb je drie dingen nodig om het werk goed te kunnen doen; de juiste middelen, materiaal én - het belangrijkst - goed personeel. Alleen als dat in evenwicht is kun je als bedrijf een optimale dienstverlening bieden, met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daar streef ik naar.”

Beste bezoeker van onze website,

Sinds 16 april 2018 is Project Profession volledig geïntegreerd in de Multi Engineering Group.
Onze website vind je voortaan op www.multi.engineering

Onze contactpersonen en onze dienstverlening blijft natuurlijk dezelfde:
Voor Engineers bieden wij uitdagende projecten en zijn we een top employer.
Onze Klanten blijven Koningen die wij projectmatig ondersteunen bij hun engineering uitdagingen.
Samen blijven we zo sensationele projecten realiseren.