Interim Senior Projectmanagement Officer / PMO

GVB, iedereen in en rond Amsterdam kent ons. Dat is zo gek ook niet, want elke dag vervoeren we meer dan 800.000 mensen. Met een uitgebreid netwerk van tram-, bus- en metrolijnen en veerverbindingen over het IJ zorgt GVB dat alle reizigers veilig, snel en comfortabel op hun plaats van bestemming komen. Door weer en wind, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

GVB staat midden in de Amsterdamse samenleving, met al haar dynamiek en ontwikkelingen, en wil het beste openbaar vervoerbedrijf van Nederland worden. Wij doen er alles aan om dat te bereiken. In de missie, visie en strategie van GVB staat de reiziger centraal en streven wij naar groei van het aantal reizigers en afname van de subsidieafhankelijkheid.

Project

De afdeling APP (Advies, Projectmanagement en PMO) levert specialistische kennis, project- / programmamanagers en PMO’ ers voor diverse GVB projecten. Projecten waar APP op dit moment aan meewerkt zijn o.a. de Noord-Zuidlijn, de nieuwbouw en renovatie van de huidige vervoerssystemen, e-HRM, Reizigersinformatie en de aanschaf van nieuwe trams, bussen en metro’s.

Wij zoeken

Voor een grote materieelbestelling zoeken wij een interim senior PMO-er.

APP is op zoek naar een interim senior Projectmanagement Officer voor vernieuwende complexe en omvangrijke projecten met strategische componenten en een weinig gekaderd karakter. Je wordt ingezet ter ondersteuning van het programma NZL. Je zult nauw samenwerken met de projectmanagers en overige betrokken projectleden. In deze uitdagende en veelzijdige rol heb je zowel inhoudelijke projecttaken als ondersteunende en uitvoerende taken. GVB zoekt iemand met een hoog abstractieniveau en inhoudelijk analytisch. Je bent verantwoordelijk voor alle PMO-processen; van administratie tot risicomanagement. Het programma staat onder tijds-en kwaliteitsdruk; we zijn daarom op zoek naar een PMO-er die aan een half woord genoeg heeft en die ook onder werkdruk alert en professioneel kan handelen.


Wij vragen

Je beschikt over HBO+ / WO werk- en denkniveau aangevuld met relevante projectopleidingen. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met projectbeheersing. Vanzelfsprekend ben je vaardig met diverse Microsoft Office pakketten (Powerpoint, Excel, Project en Word). Ervaring in de Openbaar Vervoer wereld is een pre.


Competenties:

- communicatief vaardig (zowel schriftelijk als mondeling);

- goede beheersing van het Nederlands en Engels in een technische en zakelijke context;

- omgevingssensitiviteit (complexe, multi stakeholder omgeving);

- teamspeler;

- resultaatgericht;

- zorgvuldig op inhoud en relatie.

Wij bieden

Projectovereenkomst op basis van 36 uur per week met een optie tot verlenging.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact met Remy Ris +31207519935

MULTI Engineering Group B.V. heeft in november 2015 Project Profession Engineering Support B.V. overgenomen. De overname bekrachtigt de strategische samenwerking die de beide bedrijven voor ogen hebben. Als onderdeel van MULTI kan Project Profession nu full-service oplossingen bieden aan haar klanten.

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Aarzel dan niet om je uitgebreide CV te zenden naar remy.ris@projectprofession.nl

Beste bezoeker van onze website,

Sinds 16 april 2018 is Project Profession volledig geïntegreerd in de Multi Engineering Group.
Onze website vind je voortaan op www.multi.engineering

Onze contactpersonen en onze dienstverlening blijft natuurlijk dezelfde:
Voor Engineers bieden wij uitdagende projecten en zijn we een top employer.
Onze Klanten blijven Koningen die wij projectmatig ondersteunen bij hun engineering uitdagingen.
Samen blijven we zo sensationele projecten realiseren.