Gebiedsconciërge / Assistent Omgevingsmanager

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de omgeving bij een windmolenproject in de Kop van Noord-Holland

Project

Onze opdrachtgever mag in opdracht meewerken aan één van de grootste wind op land projecten van Europa: Windpark Wieringermeer. Een park waar eind 2019 honderd windturbines zullen staan die stroom opwekken voor maar liefst 370.000 huishoudens.

In dit multidiciplinaire project is onze opdrachtgever verantwoordelijk voor de realisatie van de parkwegen, kraanopstelplaatsen en voor het leveren en aanleggen van de parkbekabeling inclusief inkoopstations.

Wij zoeken

In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor de omgeving. Je gaat het gesprek aan met omwonenden en bedrijven in de directe omgeving van het project. Jij beweegt je tussen de publieke en private stakeholders met als doel: zorgen dat de projecten soepel en met zo min mogelijk tumult verlopen. Je krijgt onvermijdelijk met tegengestelde belangen te maken, maar jij werkt onvermoeibaar om de neuzen één kant op te krijgen (en te houden). Je bent het aanspreekpunt voor vragen, afkomstig van de organisatie, de buitenwereld of het bestuur. Tegelijk denk je na over de vraag hoe we de communicatie rondom deze projecten het beste kunnen inrichten.

Wij vragen

Jij spreekt de taal van de techniek én van mensen en vindt het geweldig om (mee) te denken over manieren om bewoners te betrekken bij de projecten in hun omgeving. Jouw enthousiaste en proactieve houding helpt je daar goed bij, ook als je soms de brenger van slecht nieuws moet zijn.

- Minimaal een hbo-niveau

- Ervaring in omgevingsmanagement en/of projectmanagement,

- Ervaring met ruimtelijke projecten bij de overheid is een groot voordeel.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact met Jan Jansen +31207519935

MULTI Engineering Group B.V. heeft in november 2015 Project Profession Engineering Support B.V. overgenomen. De overname bekrachtigt de strategische samenwerking die de beide bedrijven voor ogen hebben. Als onderdeel van MULTI kan Project Profession nu full-service oplossingen bieden aan haar klanten.

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Aarzel dan niet om je uitgebreide CV te zenden naar jan.jansen@projectprofession.nl

Beste bezoeker van onze website,

Sinds 16 april 2018 is Project Profession volledig geïntegreerd in de Multi Engineering Group.
Onze website vind je voortaan op www.multi.engineering

Onze contactpersonen en onze dienstverlening blijft natuurlijk dezelfde:
Voor Engineers bieden wij uitdagende projecten en zijn we een top employer.
Onze Klanten blijven Koningen die wij projectmatig ondersteunen bij hun engineering uitdagingen.
Samen blijven we zo sensationele projecten realiseren.