Diensten


Doen waar je goed in bent

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent. Goed en betrouwbaar personeel is daarbij een cruciale succesfactor. Maar wat als blijkt dat u in drukke tijden of bij nieuwe projecten onvoldoende capaciteit of kennis in huis heeft? Dan wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Project Profession biedt u die graag.

 

Ervaring in de technische sector
Project Profession voert zelfstandig projecten uit in de technische sector. Daarbij doen wij waar we goed in zijn. We inventariseren wat er nodig is om het aangenomen project goed uit te voeren. Vervolgens selecteren we één van onze eigen mensen of stellen een  team samen van eigen projectmedewerkers en/of ZZP-ers. Mensen die onder leiding van onze managers de klus zelfstandig kunnen klaren. Mensen met de gewenste kennis en bagage, die gaan voor het project. Of het nu gaat om een doorgewinterde engineer, een werkvoorbereider of een projectsecretaresse, onze medewerkers hebben één gemene deler: ervaring in de technische sector.

 

Project Profession zorgt voor een adequate uitvoering en oplevering van technische uitdagingen. En dat vertaalt zich vanzelf in continuïteit en kwaliteit van uw dienstverlening.

Beste bezoeker van onze website,

Sinds 16 april 2018 is Project Profession volledig geïntegreerd in de Multi Engineering Group.
Onze website vind je voortaan op www.multi.engineering

Onze contactpersonen en onze dienstverlening blijft natuurlijk dezelfde:
Voor Engineers bieden wij uitdagende projecten en zijn we een top employer.
Onze Klanten blijven Koningen die wij projectmatig ondersteunen bij hun engineering uitdagingen.
Samen blijven we zo sensationele projecten realiseren.